Inloggen Social Schools

Gymles

Groepen 1 t/m 2

Deze groepen maken gebruik van de speelzalen op school. De kinderen van groep 1 en 2 spelen op blote voeten en in hun ondergoed. Gymkleding is dus niet nodig. 

Groep 3 t/m 8

Voor de bewegingslessen maken we gebruik van de gymzaal aan de Langeweg of de gymzaal op school (groepen 3). De kinderen dienen een gymbroek, shirt, gymschoenen (voorzien van een naam) en schone sokken mee te nemen. Daarnaast hebben de kinderen een tas nodig om de spullen in mee te nemen op de dag dat ze gym hebben. Wilt u ervoor zorgen dat de gymschoenen die ze in de les bewegingsonderwijs aandoen, niet overdag gebruikt worden tijdens het buiten spelen? Noteer eventueel de naam in gymschoenen en kleding. 

Als uw kind om de één of andere reden niet mee mag doen met bewegingsonderwijs dan dient u dit via Social Schools aan de groepsleraar doorgegeven te worden.

Voor de veiligheid van uw eigen kind tijdens de gymlessen vragen we u vriendelijk doch dringend om sieraden als kettinkjes, ringen en armbanden thuis te laten. We krijgen ze soms moeilijk af of de sieraden raken zoek.

 

Gymrooster Langeweg   (groepen 3 vanaf herstvakantie)

Maandag:       Groep 3B  -  6B  -  7A  -  7B

Dinsdag:         Groep 4B  -  4A  -  5A  -  5B   

Donderdag:   Groep 3A

Vrijdag:           Groep 6A  -  8A  -  8B  -  SPOV Atelier

Groep 3 gymt op school tot herfstvakantie

Dinsdag:         Groep 3B

Donderdag:   Groep 3A