Inloggen Social Schools

Gymles

Groepen 1 t/m 2

Deze groepen maken gebruik van de speelzalen op school. De kinderen van groep 1 en 2 spelen op blote voeten en in hun ondergoed. Gymkleding is dus niet nodig. 

Groep 3 t/m 8

Voor de bewegingslessen maken we gebruik van de gymzaal aan de Langeweg of de gymzaal op school (groepen 3). De kinderen dienen een gymbroek, shirt, gymschoenen (voorzien van een naam) en schone sokken mee te nemen. Daarnaast hebben de kinderen een tas nodig om de spullen in mee te nemen op de dag dat ze gym hebben. Wilt u ervoor zorgen dat de gymschoenen die ze in de les bewegingsonderwijs aandoen, niet overdag gebruikt worden tijdens het buiten spelen? Noteer eventueel de naam in gymschoenen en kleding. 

Als uw kind om de één of andere reden niet mee mag doen met bewegingsonderwijs dan dient u dit via een briefje of mondeling aan de groepsleraar doorgegeven te worden.

Voor de veiligheid van uw eigen kind tijdens de gymlessen vragen we u vriendelijk doch dringend om sieraden als kettinkjes, ringen en armbanden thuis te laten. We krijgen ze soms moeilijk af of de sieraden raken zoek.

 

Gymrooster Langeweg

Maandag:       Groep 6B   Groep 7A

Dinsdag:         Groep 4B   Groep 7B     Groep 8B

Donderdag:   Groep 5B   Groep 8A

Vrijdag:           Groep 4A   Groep 5A     Groep 6A

Groep 3 gymt op school.

Dinsdag:         Groep 3A 

Donderdag:   Groep 3B